binnenkort beschikbaar


Zoek op telefoonnummer API

Onze Zoeken op Telefoonnummer API stelt ontwikkelaars in staat om eenvoudig en efficiënt toegang te krijgen tot onze uitgebreide database van telefoonnummers. Hiermee kunt u onze geavanceerde zoekfuncties integreren in uw eigen website, applicatie of bedrijfssysteem. Op deze pagina vindt u informatie over de belangrijkste kenmerken en voordelen van onze Telefoonnummer Zoektool API, en hoe u deze kunt implementeren.

 

Kosten van de zoeken op telefoonnummer API

Met ons token toekomstige token. kunt u onze Telefoonnummer API integreren in uw website, applicatie of bedrijfssysteem zonder zorgen over onverwachte kosten of beperkingen. Deze prijsstelling biedt u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, gezien de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze gegevens en de geavanceerde zoekfuncties die we aanbieden.

Documentatie 

Inleiding

Deze documentatie helpt u bij het gebruik en de implementatie van onze Telefoonnummer API. Hieronder vindt u de benodigde informatie over de REST API call, de parameters en de verwachte output.

 

API Call

Endpoint: https://teleapi.nl/check_number/<telefoonnummer>?token=<token>

 

Parameters

  • <telefoonnummer>: Het telefoonnummer dat u wilt opzoeken (zonder spaties of scheidingstekens).
  • <token>: Uw unieke API-token, deze is hier te verkrijgen.

 

Output

De API retourneert een JSON-object met de volgende gegevens:

  • phone_number: Het opgezochte telefoonnummer.

  • status: De status van het telefoonnummer (dit kan zijn: 'dangerous' of 'annoying').
  • company: De naam van het bedrijf waaraan het telefoonnummer toebehoort, indien van toepassing en beschikbaar.

 

Als gegevens niet bekent zijn word er een 'null' meegeven.

 

Implementatie

  1. Vervang in de API call <telefoonnummer> door het telefoonnummer dat u wilt opzoeken. Zorg ervoor dat het nummer geen spaties of scheidingstekens bevat.
  2. Vervang <token> door uw unieke API-token.
  3. Voer de API call uit vanuit uw applicatie of website met behulp van de gewenste programmeertaal (bijvoorbeeld Python, JavaScript, PHP, etc.).
  4. Verwerk de JSON-output en pas deze toe op uw project, zoals het tonen van de resultaten op uw website of het opslaan van de gegevens in uw database.

 

Let op: De Telefoonnummer API is ontworpen om snel en efficiënt te werken. Zorg ervoor dat u uw API-token veilig opslaat en niet deelt met anderen. Bij misbruik van uw token kan dit leiden tot beperkingen of blokkering van uw API-toegang.

Als u vragen of problemen ondervindt bij het gebruik van onze Telefoonnummer API, neem dan gerust contact met ons op via onze contactpagina. Ons team staat klaar om u te ondersteunen en te helpen bij de implementatie en het gebruik van onze API.

 

status codes

200 OK: Deze statuscode geeft aan dat het verzoek succesvol is uitgevoerd en dat de gevraagde gegevens zijn geretourneerd. Bij het opvragen van informatie over een telefoonnummer met de Telefoonnummer API betekent dit dat het telefoonnummer is gevonden en dat de bijbehorende informatie in de JSON-uitvoer is opgenomen.

404 Not Found: Deze statuscode geeft aan  dat de gevraagde API-endpoint niet bestaat. Controleer uw API-Call .

403 Forbidden: Deze statuscode geeft aan dat de toegang tot de gevraagde bron is geweigerd. Dit kan gebeuren als het verstrekte API-token ongeldig is, als het abonnement is verlopen of als het token is geblokkeerd vanwege misbruik. In dit geval moet u controleren of uw API-token correct is. Als u nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact op met ons voor hulp.